Ramadan Kareem to all...

Salam.. fuh, agak bersawang blog "Siapa AKU???" nie kann.. nie gara2 ke"busy"an aku dengan internship or sesetengah orang panggil as praktikal.. hehe..

Diam tak diam, kita semua dah masuk 1 Ramadan 1431 (11 Ogos 2010) hari nie yakni puasa la kan.. huhuh.. amacam korang? bangun tak sahur pagi tadi.. aku sekadar makan burger daging special and nescafe sahajorr tadi... hehe.. itu pon dah cukup kot.. yela, kita jauh dari family yer x.. hurmmm, nak berbuka dengan apa ek hari nie.. air soya, ayam percik, abc, roti john, murtabak, bla, bla, bla.. any idea?? huhu.. ^____^

ha, nie nak share sikit kepada sesiapa yang dah lupa niat puasa dan doa buka puasa.. mana tak nyer, setahun sekali je kan..


p/s: sorry, blur sikit.. but still boleh nampak kan.. ngeee..

Ramadan Kareem to all... Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Keliwon Malam